TerugFreelancer Profiel Marieke Herrebrugh

Over mijzelf / Over het bedrijf

Ik ben Marieke Herrebrugh, ik ben geboren in Amsterdam. In 2009 zijn wij samen met onze kinderen van Monnickendam naar Wapserveen in Drenthe verhuisd. In Monnickendam runden wij succesvol onze eigen chocolaterie lunchroom. We maakten daar ambachtelijk onze bonbons en patisserie maar verzorgde ook catering partijen van simpel tot zeer chique en van klein tot 100 mensen. Vanaf dat wij in Drenthe wonen bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit zzp werk voor hotel en restaurant en (meerdaagse) catering waaronder ook feesten en chique diners vanaf 10 personen.

Wat heb ik allemaal gedaan ? / Ons doel

koksopleiding succesvol afgerond Ervaring als kok in gerenommeerde hotels in Amsterdam bedrijfsleider en bediening in pannenkoekenhuis ondernemer en eigenaar van een chocolaterie lunchroom Huidig doel: Lekker werken en dagelijks een goed product neerzetten waarbij de gasten een geweldige avond wordt bezorgd.

Wat kan ik goed / Onze Collega's

Met mijn eigen bedrijf voer ik cateringopdrachten uit waarbij we werken met eerlijke en zoveel mogelijk biologische producten. We verzorgen partijen maar ook als thuiskok zijn we in te huren, we regelen dan alles van inkoop, superlekker eten van simpel tot luxe, bediening t/m de afwas en schoonmaak. Als zzp er ben ik het beste in het aansturen van bediening of keuken of het geheel omdat ik kennis en veel ervaring heb opgedaan in mijn eigen horecabedrijf wat ik na 15 jaar heb verkocht en leidinggeven in mijn aard zit. Maar uiteraard kan ik een onderdeel hiervan ook prima aan.

  • Deze gebruiker heeft geen foto's om te bekijken
Deze gebruiker heeft nog geen opdrachten geplaatst
De gebruiker heeft nog geen prikbord berichten.
De locatie instellingen van deze gebruiker zijn privé
CuliMatch.com is een culinaire marktplaats. Plaats gratis vacatures en opdrachten! Op onze site presenteren meer dan 1370 cateraars, restaurants, freelancers en werkzoekenden zichzelf of hun bedrijf. Culinaire fotografen, thuiskoks, event personeel en verder alle soorten culinaire dienstverleners.
Vind ook jouw culinaire match! Registreer gratis en maak een profiel aan!

Uitgelichte vacatures