TerugFreelancer Profiel Sven Wilpstra

Over mijzelf / Over het bedrijf

In 2013 heb ik mijn eerste stappen in de horeca gezet. Doordat mijn broer samen met zijn vriendin een eetcafé over kon nemen, besloot ik met hen het avontuur aan te gaan. Het eerste jaar was vooral de techniek onder controle krijgen. Het tweede jaar kon ik mij meer richten op small talk en het verzorgen van een leuke avond. Het derde jaar heb ik mij heel erg weten te verbeteren op het gebied servicegerichtheid, het aansturen van anderen en gastvrijheid.

Wat heb ik allemaal gedaan ? / Ons doel

Ik heb 3,5 jaar gewerkt als (eerste) bedieningsmedewerker bij Eetcafé de Buurvrouw. Hier was ik verantwoordelijk voor het openen, opstarten, aansturen van collega's, opnemen van bestellingen, schoonmaak en kassawerkzaamheden. Over het algemeen bedienden wij een totaal van 50 tot 70 zitplaatsen met 2 collega's, waarbij bij evt drukte iemand standby stond om in te vallen. Ook heb ik enkele ervaring op gedaan met catering en het verzorgen van een kraam op een food festival.

Wat kan ik goed / Onze Collega's

Mijn kwaliteiten liggen op het gebied van gastvrijheid, bediening, snelheid en overzicht. Ook het aansturen van collega's en het zorgen voor een goede werksfeer is een van de dingen waar ik veel plezier uit haalde en positieve feedback op kreeg.


Matching Afstand
  130 km

Freelance opdrachten
  Bediening/Bar/Banqueting

Catering opdrachten
  Borrel   Brunch   Diner   Feest   HomeCooking   Lunch

Evenement opdrachten
  Bedrijfsfeest   Bruiloft   Buurtfeest   D.J.   Familiefeest   Gala   Jubileum   Kookworkshop   Netwerkbijeenkomst   Presentatie   Receptie   Seminar   Symposium   Teambuilding   Tentoonstelling   Themafeest   Training   Vergadering   Verjaardag   Workshop

  • Deze gebruiker heeft geen foto's om te bekijken
Deze gebruiker heeft nog geen opdrachten geplaatst
De gebruiker heeft nog geen prikbord berichten.
De locatie instellingen van deze gebruiker zijn privé
CuliMatch.com is een culinaire marktplaats. Plaats gratis vacatures en opdrachten! Op onze site presenteren meer dan 1370 cateraars, restaurants, freelancers en werkzoekenden zichzelf of hun bedrijf. Culinaire fotografen, thuiskoks, event personeel en verder alle soorten culinaire dienstverleners.
Vind ook jouw culinaire match! Registreer gratis en maak een profiel aan!

Uitgelichte vacatures