TerugFreelancer Profiel Erik Bulterman

Over mijzelf / Over het bedrijf

Veel passie voor koken en experimenteren met smaken, kruiden en sausen. Constant nieuwe ideeën opdoen. Geen drukte of stress, niet aan mij besteed en geheel overbodig. Kennis overbrengen , kooktechnieken, snijtechnieken en leuke weetjes. Naast het koken een webshop voor koks die zich willen profileren in hun markt gebied.

Wat heb ik allemaal gedaan ? / Ons doel

van onderaan begonnen om vervolgens, met veel geluk, chef te mogen zijn, 5 jaar, bij een strand paviljoen, Kijkduin en Scheveningen. Ervaring opgedaan in de catering, 8 jaar, kleine en grote partijen. Als freelancer gestart voor meer onafhankelijkheid en door verschillende opdrachten veel kennis opdoen mede ook omdat ik geen koksopleiding heb genoten, mijn commerciële en creatieve opleidingen zijn ook in de horeca van toepassing. Ben in het bezit van diploma sociale hygiëne en heb de papieren voor leermeester.

Wat kan ik goed / Onze Collega's

wat ik goed kan, iemand zo eigenwijs als ik zeg altijd dat ik veel kan maar ook veel moet leren, als wij niet meer leren staan wij stil dat is achteruit gang. Als leermeester ben ik tevreden over hoe mijn leerlingen terecht zijn gekomen al dan niet in de horeca. Ik heb respect voor mijn collega's en vakgenoten, zeker in het hoge segment. zelf vind ik het koken in de keukenzaken erg leuk, de kleinere workshop's waar je nog iets kan vertellen en aandacht kan besteden aan de gasten. Het contact met mensen is erg belangrijk voor mij.

Deze gebruiker heeft nog geen opdrachten geplaatst
De gebruiker heeft nog geen prikbord berichten.
De locatie instellingen van deze gebruiker zijn privé
CuliMatch.com is een culinaire marktplaats. Plaats gratis vacatures en opdrachten! Op onze site presenteren meer dan 1370 cateraars, restaurants, freelancers en werkzoekenden zichzelf of hun bedrijf. Culinaire fotografen, thuiskoks, event personeel en verder alle soorten culinaire dienstverleners.
Vind ook jouw culinaire match! Registreer gratis en maak een profiel aan!

Uitgelichte vacatures