TerugBedrijf Profiel Het Rijk van de Keizer

Over mijzelf / Over het bedrijf

Eten, koken, feesten, trouwen, vergaderen. Het Rijk van de Keizer is een bruisende en creatieve evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West, verscholen tussen de weilanden. Zaalverhuur, thema’s, theater, decor, styling, moestuin, restaurant, Cantina, catering en kookworkshops; het Rijk van de Keizer laat zich niet in één woord omschrijven.

Wat heb ik allemaal gedaan ? / Ons doel

Het Rijk van de Keizer verzorgde catering, organiseerde elke zondag een aanschuifdiner, en bakte voor de plaatselijke cafés keizerlijke appeltaart geïnspireerd door de Westertoren. Drie jaar later werd de locatie in de Jordaan te krap. Het Rijk van de Keizer had meer ruimte nodig voor de steeds groter wordende projecten. John vond de perfecte plek op het kunstenaarsterrein 1800 ROEDEN midden in de Amsterdamse weilanden. Het Rijk groeide uit tot een restaurant op afspraak en een locatie voor bijzondere feesten, diners, bruiloften, uiteenlopende bedrijfsbijeenkomsten en speciale gelegenheden. Vandaag de dag is het Rijk van de Keizer een vergader-, feest- en trouwlocatie met een aanzienlijke capaciteit: diners tot 200 personen, kookworkshops van 12 tot 50 personen. Voor grote bijeenkomsten geldt een zaalcapaciteit van maximaal 300 (binnen) en/of 400 personen (binnen en buiten).

Wat kan ik goed / Onze Collega's

Een ding is nooit veranderd in het Rijk van de Keizer; de sfeer is altijd ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos!


Matching Afstand
  300 km

Freelance opdrachten
  Keuken/Culinair/Food

Labels Freelance opdrachten
  Culinair Entertainment   Kook demonstratie   Kookstudio

Catering opdrachten
  Borrel   Brunch   Diner   Feest   HomeCooking   Lunch   Ontbijt

Evenement opdrachten
  Band   Bedrijfsfeest   Bruiloft   Buurtfeest   D.J.   Familiefeest   Gala   Jubileum   Kinderfeestje   Kookworkshop   Netwerkbijeenkomst   Presentatie   Receptie   Seminar   Symposium   Teambuilding   Tentoonstelling   Themafeest   Training   Vergadering   Verjaardag   Workshop

  • Deze gebruiker heeft geen foto's om te bekijken
De gebruiker heeft nog geen prikbord berichten.
CuliMatch.com is een culinaire marktplaats. Plaats gratis vacatures en opdrachten! Op onze site presenteren meer dan 1370 cateraars, restaurants, freelancers en werkzoekenden zichzelf of hun bedrijf. Culinaire fotografen, thuiskoks, event personeel en verder alle soorten culinaire dienstverleners.
Vind ook jouw culinaire match! Registreer gratis en maak een profiel aan!

Uitgelichte vacatures