TerugFreelancer Profiel Kaas en Worst op wielen

Over mijzelf / Over het bedrijf

Kaas en Worst is een foodtruck, een oude Peugeot J7 uit 1972. Vanuit onze bus verkopen wij ambachtelijke delicatessen van kleine producenten uit de regio en huis-gemaakte, snacks/maaltijden. Kazen uit de streek en huisgemaakte worsten. Naast vers en lokaal staat Kaas en Worst voor kwaliteit,diversiteit en creativiteit. Producten om direct op te eten of om mee te nemen. Je kunt ons vinden op (food)festivals, markten en diverse evenementen. Ook zijn wij in te huren voor feesten en partijen en organiseren wij pop-up restaurants in samenwerking met gerenomeerde restaurants.

Wat heb ik allemaal gedaan ? / Ons doel

Wij hebben op diverse festivals gestaan, privé feesten en bruiloften gecaterd en een pop-up restaurant opgezet.

Wat kan ik goed / Onze Collega's

Wij maken onze worsten zelf van het berkshire varken, verzinnen creatieve nieuwe gerechten. Onze bus is een eye-catcher en wij doen alles met een lach.

Deze gebruiker heeft nog geen opdrachten geplaatst
De gebruiker heeft nog geen prikbord berichten.
De locatie instellingen van deze gebruiker zijn privé
CuliMatch.com is een culinaire marktplaats. Plaats gratis vacatures en opdrachten! Op onze site presenteren meer dan 1370 cateraars, restaurants, freelancers en werkzoekenden zichzelf of hun bedrijf. Culinaire fotografen, thuiskoks, event personeel en verder alle soorten culinaire dienstverleners.
Vind ook jouw culinaire match! Registreer gratis en maak een profiel aan!

Uitgelichte vacatures