Culimatch Overzicht alle referenties

           

    Bas Mouton

Ik zocht een ondernemer en binnen een paar uur nadat Culimatch de nieuwsbrief verzonden had, kreeg ik een reactie binnen van de persoon die het uiteindelijk geworden is. Veel goede reacties en een snelle match. Kan niet beter.

 

 

 

 

 

 

    Frank Castricum

Via het platform kreeg ik een match op een freelance opdracht. Daar heb ik op gesolliciteerd en het was een hele leuke klus om te doen! Ik ben hartelijk en behulpzaam ontvangen door de opdrachtgevers. Ik zie graag meerdere opdrachten van deze opdrachtgever tegemoet!

 

 

 

 

 

 

    Arne Ramak

Voor de diversiteit van mijn werk is CULIMATCH een mooi platform om mijn bedrijf AR. te presenteren. Naast de match en daaropvolgende uitvoering van een freelance opdracht via het platform, ben ik ervan overtuigd nog meer creatieve en culinaire opdrachten te krijgen.

 

 

 

 

 

 

    Galley Cuisine

Op onze freelance opdracht ontvingen we binnen 6 uur maar liefst 18 sollicitaties! We hebben topchefs in huis kunnen halen welke exact aan het profiel voldeden, chapeau!

 

 

 

 

 

    Jeroen de Zeeuw

Het is een te gek platform waar ik al een mooie opdracht door heb gekregen!

 

 

 

 

 

    Louis Meissen

CULIMATCH is de perfecte partner voor een kwalitatieve match en profilering in de horeca. Door een professionele website en zoekfunctie komen opdracht en profiel direct in contact, en heb ik op korte termijn al een mooie opdracht kunnen invullen.

 

 

 

 

 

 

    Lust Culinair Genieten

Door ziekte was er op korte termijn een probleem ontstaan in de planning. Binnen het eigen netwerk van chefs was niemand meer beschikbaar en zodoende Culimatch ingeschakeld. De opdracht werd geplaatst en binnen een uur hadden diverse geschikte kandidaten zich gemeld en het probleem was opgelost. Fantastisch geregeld!

 

 

 

 

 

 

    Niels Hoogeweg

Door Culimatch heb ik snel een opdracht gekregen. Er werd ge-matched, ik heb gebeld. En het was een opdracht!

 

 

 

 

    Ronald Everts

Erg mooie plek om gevonden te worden en natuurlijk om mensen te zoeken!.

 

 

 

 

 

    Wereldkeuken De Indische

Binnen 24 uur na plaatsing van onze opdracht was het benodigd aantal cateringmedewerkers geselecteerd en de uitvoering is, mede door hen, vlekkeloos verlopen.

 

 

 

 

 

 

 

CuliMatch.com is een culinaire marktplaats. Plaats gratis vacatures en opdrachten! Op onze site presenteren meer dan 1370 cateraars, restaurants, freelancers en werkzoekenden zichzelf of hun bedrijf. Culinaire fotografen, thuiskoks, event personeel en verder alle soorten culinaire dienstverleners.
Vind ook jouw culinaire match! Registreer gratis en maak een profiel aan!

Uitgelichte vacatures