Culimatch Hulp bij registreren

 

Werknemer in de horeca, catering, food etc..

Werk jij in de horeca of catering? Ben jij op zoek naar een andere baan? Misschien ben je net klaar met je opleiding en sta je aan het begin van je carrière, registreer dan als ‘kandidaat’ om op zoek te gaan naar leuke nieuwe vacatures. Kandidaten kunnen alleen op vacatures solliciteren en niet op andere opdrachten. Registreer als kandidaat!

Registreer

 

Freelancer in de horeca en catering en evenementenbranche..

Werk jij als freelancer in de horeca, catering of evenementen branche? Ben jij op zoek naar een nieuwe freelance opdrachten? Wil jij je activiteiten en werkzaamheden als freelancer aanbieden zodat nieuwe opdrachtgevers jou kunnen vinden? Dan ben je op CuliMatch.com op het juiste adres! Registreer als freelancer!

Registreer

 

Restaurants, cateringbedrijven, hotels, etc..

Heb jij een bedrijf in de horeca, catering of evenementen branche? Ben jij op zoek naar bijvoorbeeld nieuwe catering opdrachten maar ook personeel? Dan ben je op CuliMatch.com op het juiste adres! Op ons platform kan jij vacatures plaatsen om personeel te zoeken voor een vaste baan, stageplaats of vakantiewerk. Maak een uitgebreid profiel aan om je bedrijf te presenteren voor nieuwe opdrachtgevers. Registreer als bedrijf!

Registreer

 

Particulier of zakelijke opdrachtgever voor catering of evenementen

Als zoeker kan je alleen opdrachten plaatsen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een locatie voor een evenement dan kan je een evenement opdracht plaatsen op CuliMatch.com. Kom direct in contact met bedrijven en freelancers die interesse hebben in nieuwe opdrachten en werk. Bouw een netwerk van freelancers en bedrijven die opdrachten voor jou of je bedrijf kunnen doen. Registreer als zoeker!

Registreer

 

CuliMatch.com is een culinaire marktplaats. Plaats gratis vacatures en opdrachten! Op onze site presenteren meer dan 1370 cateraars, restaurants, freelancers en werkzoekenden zichzelf of hun bedrijf. Culinaire fotografen, thuiskoks, event personeel en verder alle soorten culinaire dienstverleners.
Vind ook jouw culinaire match! Registreer gratis en maak een profiel aan!

Uitgelichte vacatures